ingiliz Tuzu Satın Almak İçin 0850 425 2444

Orjinal olarak ne uygun ve onaylı ingiliz tuzu satışları için bizim sayfamızı takip edebilirsiniz.

14 Haziran 2018 Perşembe

ingiliz tuzu ile safra tasi dusurme



            Doğada bulunan sağlıklı bir mineral olan İngiliz tuzu, karaciğerinde problem olan kişilerde kullanılabilir. Safra kesesinde oluşan curuf, normal yollarla dışarı atılırken bölgede yaşanan hareketsizlik birikmelere neden olabilir. Oluşan çamurlaşmaya karşı en doğal ve etkili yöntem olarak görülen mineral kullanımı, safra kanallarının kendiliğinden hareketlenmesine yardımcı olur. Tüm kas ve sinir sistemini harekete geçirme özelliği olan İngiliz tuzu ile safra taşı düşürme işlemi sık kullanılan sağlıklı bir uygulamadır.

 Safra Taşından Kurtulabilirsiniz!

            Tüm dünyada güvenle kullanılan yöntemle; kolay, etkili, ağrısız ve kalıcı sonuçlar elde edilebilir. Karaciğerde taş oluşumunu önleyen aynı zamanda mevcut taşların da dışarıya atılmasını sağlayan mineral kullanımı sırasında en sık görülen yan etkilerden birisi ishaldir. Tedavi boyunca riskleri en aza indirebilmek için evde durulması tavsiye edilir.

 İngiliz Tuzu Nasıl Kullanılır?

            Hamilelerde ve çocuklara hekim önerisi ile kullanılması gereken iki kaşık tuz, bir bardak ılık suda eritilir ve yudum yudum içilir. Uygulamanın ardından tüketilecek zeytinyağı ve limonlu karışım midenin olumsuz etkilenmemesi için son derece faydalıdır. Karışım akşam içilecekse yemeğin en geç 16.00 sularında yemesi önerilir. Çamurlaşma oluşumunu ve varsa mevcut taşları temizlemeye yarayan yöntemle, kısa vadede etkili sonuçlar elde edilebilir.

            Karışımı içtikten sonra görülebilecek şişkinlik ve ishal geçicidir. Mideyi yormamak için uygulamanın ardından; hayvansal gıdalar, kızartmalar ve süt ürünlerinden uzak durulması tavsiye edilir. Tuzlu su içildikten sonra; yatakta uzanılması, başın karın bölgesinden daha yüksekte tutulması, sağa yatarak dizlerin karna çekilmesi taşların düşmesine yardımcı olacaktır. Cenin pozisyonu en ideal tercihtir. Uyuyabilen hastaların daha rahat edecekleri söylenebilir. Taşların kanallardan geçtiği hissedilse bile ağrı ya da acı duygusu görülmez. Haftada 2 kere yapılan uygulama sayesinde bölgede oluşan çamurlaşma tamamen yok edilebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder