ingiliz Tuzu Satın Almak İçin 0850 425 2444

Orjinal olarak ne uygun ve onaylı ingiliz tuzu satışları için bizim sayfamızı takip edebilirsiniz.

22 Haziran 2018 Cuma

İngiliz Tuzu Kabızlık Tedavisi


Kabız olduğunuzda, hızlı bir rahatlama istemek yaygındır. Uyarıcı laksatifler işe yarar, ancak ağrılı kramp ve patlayıcı bağırsak hareketlerine neden olabilirler. Epsom tuzu kabızlığı rahatlatmak için hızlı ve nazik bir yoldur. Öyleyse İngiliz tuzu kabızlık için nasıl kullanılır? Epsom tuzu, sofra tuzu veya sodyum klorür gibi görünür, ancak aynı içerikten yapılmaz. Mineraller magnezyum ve sülfattan yapılmıştır. İlk olarak Epsom, İngiltere'de yüzyıllar önce keşfedildi. Epsom tuzu cildi yumuşatmak, yorgun ayakları yatıştırmak ve kas ağrılarını hafifletmek için kullanılır. Sıklıkla kendi kendine yıkanmış banyo tuzları ve deri ovmalarında kullanılır. Kabızlığı gidermek için dâhili olarak da alabilirsiniz.

İngiliz Karbonatı Kullanım Şekli Ve Dozu


Kabızlık tedavisi için Epsom tuzunu onayladı. Diğer adıyla İngiliz karbonatı ile kabızlığa son. Epsom tuzu, bağırsaklarınızdaki su miktarını artırır. Bu bağırsak yolunu yumuşatır ve geçişini kolaylaştırır. Epsom tuzu, eczanelerde, marketlerde ve aktarlarda mevcuttur. Genellikle müshil veya kişisel bakım bölümünde bulunur. Epsom tuzu kabızlık için kullandığınızda, sade çeşitleri kullanın. Koku doğal yağlardan yapılmış olsa bile, kokulu çeşitler yemeyin. Çoğu durumda, Epsom tuzu yetişkinler ve 6 yaşın üzerindeki çocuklar için güvenlidir. 6 yaşından küçük bebekler ve çocuklar Epsom tuzu içten veya dıştan kullanmamalıdır. Konstipasyonu Epsom tuzu ile tedavi etmek için dozaj yönergelerini takip edin. Yetişkinler ve 12 yaş ve üstü çocuklar için, 1 bardak suya 2-4 seviyeli çay kaşığı özü çözülür ve hemen su içilir. 6-11 yaş arası çocuklar için, 8 gram Epsom tuzu, bir bardak su içinde çözülür ve hemen içilir.

Kabızlık Problemi Neden Oluşur?


Kabızlık, dışkınızın sindirim sisteminizden geçmesi için çok fazla zaman aldığı ve dışkınızın sert ve kuru hale geldiği zaman oluşur. Bu, daha az bağırsak hareketine yol açabilir ya da hiç olmaz. Bağırsak hareketleri haftada üç kereden daha az veya sizin için normal olandan daha az bağırsak hareketiniz varsa oluşur. Kabızlık kronik veya geçici olabilir. Her iki durumda da durum çok rahatsız edici olabilir. 
Epsom tuzu kullanarak kabızlık çözümü yeni ve doğal tedavi yöntemlerinden biri olarak görülüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder