ingiliz Tuzu Satın Almak İçin 0850 425 2444

Orjinal olarak ne uygun ve onaylı ingiliz tuzu satışları için bizim sayfamızı takip edebilirsiniz.

12 Eylül 2018 Çarşamba

İngiliz Tuzu Kullananlar Tarafından Sorulan Sorular

İngiliz Tuzu Zayıflatırmı ?

Tabi ki ingiliz karbonatı zayıflamaya oldukça yardımcı oluyor.  İngiliz Tuzu İle Zayıflama bu bölümde anlattığımız gibi banyo yaparken jakuzi veya küvete tavsiye ettiğimiz oranda epsom tuzu atarsanız, vücut içerisinde bulunan radikaller ve toksinler dışarı atılır ve zayıflama yardımcı olur.

ingiliz tuzu ile ingiliz karbonatı aynımı ?

Evet aynıdır. Hepsi özünde magnezyum sülfattır. Genellikle ingiliz karbonatı diye hitap edilir İngilizce karşılığı epsom salt olarak bilinir yine epsom tuzu olarak da dile getirilir. Ülkemizde şekli itibariyle tuza benzediği için ingiliz tuzu olarak da bilinmektedir.

İngiliz Tuzu Cilt Bakımı İçin Nasıl Kullanılır ?

İlk önce belirtmek isterim ki internet bilgi çöplüğüne dönmüş durum da ve her gün gereksiz tonlarca bilgi internet üzerinden insanlara ulaşıyor. Bunların bir diğeri ise ingiliz tuzunun cilt bakımı için ağızdan alınması veya suya karıştırarak içilmesi gibi oldukça yanlış olan bu bilgi. İngiliz tuzu cilt bakımı için sadece cildinize haftada 2-3 defa banyo yaptığınız suya katarak veya küvetinizin içerisine 1 su bardağı kadarını dökerek yapabilirsiniz. Cilt gözeneklerini kapatan toksinlerden sizleri arındıracağı gibi cildinizi canlandıracaktır.

bu konu başlığı https://www.kadinaozelsirlar.com/ingiliz-tuzunun-yararlari/ linkinden alıntılanmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder