ingiliz Tuzu Satın Almak İçin 0850 425 2444

Orjinal olarak ne uygun ve onaylı ingiliz tuzu satışları için bizim sayfamızı takip edebilirsiniz.

10 Eylül 2018 Pazartesi

İngiliz Tuzu İle Zayıflama nasıl oluyor

İngiliz karbonatı yazımızın diğer yerlerinde belirttiğimiz gibi magnezyum sülfattan oluşmakta. Bu bileşim insan sağlığı konusunda bir çok zararı olan toksinleri ve vücut içerisinde bulunan serbest radikalleri vücut dışarısına çıkarılmasına sebep olur. Bu durum sayesinde bağırsaklarımız hızlanacak ve ingiliz tuzu ile zayıflamakolaylaşacaktır. Peki bunu nasıl kullanacağız dediğinizi duyar gibiyim. 

O yüzden hemen anlatıyorum. İngiliz tuzu ile kilo vermek için ilk önce bir jakuzi veya küvet sahibi olmanız gerekiyor. Çünkü ingiliz tuzunu banyo sırasında jakuzi veya küvete doldurduğumuz suyun içerisine atarak, yarim saat kadar bu suyun içerisinde kalıyor olmamız gerekiyor. Ölçüsü ise orta boy bir küvet için bir su bardağı epsom tuzu yeterli olur. Sıklık konusunda ise şüpheniz olmasın ayda 6-7 defa yapsanız da olur 10-11 defa da yapabilirsiniz. Çok yapılmasının bir zararı olmayacaktır, epsom tuzu kilo kaybını zorlaştıran toksin ve radikalleri vücuttan def ederek kilo vermenize yardımcı olacaktır. Kilo vermeyle alakalı daha detaylı bilgi için Zayıflama Yöntemleri makalemizi okuyabilirsiniz.

Bu yazımız ingiliz tuzu hakkında www.kadinaozelsirlar.com sitesi tarafından yazılan https://www.kadinaozelsirlar.com/ingiliz-tuzunun-yararlari/ yazısından alıntılanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder