ingiliz Tuzu Satın Almak İçin 0850 425 2444

Orjinal olarak ne uygun ve onaylı ingiliz tuzu satışları için bizim sayfamızı takip edebilirsiniz.

7 Eylül 2018 Cuma

ingiliz tuzunun yararları ve zararları nelerdir ?

İngiliz Tuzunun Yararları Nelerdir?

Bilinen en önemli özelliği kabızlık problemine oldukça iyi gelmesidir. Bununla birlikte, ödem ve şişlik gidericidir. Aynı zamanda etkili bir idrar söktürücü olarak bilinir ve bu hastalıklar için kullanılması çok yarar vardır. Ayrıca böbrek bezleri problemlerini önler ve safra taşlarının düşürülmesi için de kullanılır. Sindirime de oldukça fayda sağlamaktadır. Tuz şeklinin haricinde jel şeklinde de satılır, bir takım cilt problemlerini giderici, cildi nemlendirici ve ölü derileri yok eden bir özelliği vardır. 1 litre su ile karıştırılarak kullanılan İngiliz tuzu minerali, sindirim sisteminde meydana gelebilecek olan tüm şişkinlik problemlerin azalmasında gözle görülür bir fayda sağlamaktadır. Acımtırak bir tada sahip olduğundan meyve suyunun içine eklenerek tüketilebilir.

İngiliz Tuzunun Zararları Nelerdir?

Özellikle bağırsakların temizlenmesi için çok fazla tüketilmemesi gerekmektedir. Her bir ürünün fazla kullanımı bireyin vücudunda bir takım yan etkilere de sebep olduğu bilinen bir gerçektir. Aşırı kullanımdan doğabilecek olan zararlar bu ürün içinde geçerlidir. En ufak bir sindirim ve bağırsak problemi bile yaşayanlar çoğu zaman çareyi İngiliz tuzunda bulurlar. Aşırı tüketildiğinde ise vücutta gereğinden fazla su ve mineral kaybı meydana gelmektedir.
Özellikle yüksek ateş ve kusma gibi belirtiler ortaya çıkabilir. Çoğu zaman doğru ölçüde kullanıldığında insan vücuduna direkt etki eden ve bilinen herhangi bir zararı gözlenmemiştir. Bilinen yan etkiler ise bir süre sonra kendiliğinden geçer. Daha etkili bir sonuç almak için; sabahları bir çay bardağı ılık suya 2 gram İngiliz tuzu ekleyin ve karıştırdıktan 5 dakika sonra bu suyu için. Gün boyunca vücudunuza olan etkisini hissedeceksiniz. Yine de bu tarz doğal ürünleri kullanmadan önce uzman bir doktora danışmakta yarar var.
Bu makalemiz https://www.kadinaozelsirlar.com/ingiliz-tuzunun-yararlari/ linkinden referans alınarak paylaşılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder